#ukasapp 13/17 – ConnectBot

Denne ukas app er av det litt mer nerdete slaget. ConnectBot er en Secure Shell (SSH) klient for Android. Nyttig hvis du vil fjernadministrere *NIX servere og annet utstyr med SSH tilgang.

Jeg har prøvd flere forskjellige SSH-klienter for Android og dette er den suverent beste. I tillegg er den åpen kildekode.

Jeg bruker ConnectBot av og til for å administrere min Raspberry Pi når jeg ikke gidder finne frem PC-en, men jeg skal ærlig innrømme at det skjer sjelden og jeg har ingen andre bruksområder utenom av og til når jeg trenger å teste tilganger på jobben via ett eksternt nett.

Så en app som er skikkelig god, men som jeg bruker sjelden altså…

Last ned

Google Play

Denne appen finnes kun for Android.

En kommentar om “#ukasapp 13/17 – ConnectBot”

Legg igjen en kommentar