Gauteweb

avatars

Da jeg vokste opp på åttitallet hadde vi ikke noe som het internett. Datamaskiner var det bare noen få som hadde.

I 1989 var jeg 12 år gammel og min mor kjøpte en Sinclair ZX Spectrum 48K brukt til meg. Det var min første datamaskin. Som jeg elsket den!

Da jeg kom meg på internett for første gang, i 1998, var det ingen som brukte sitt riktige navn på nettet. Alle hadde ett nick, kallenavn, alias… Jeg brukte litt forskjellige frem til jeg i 2005 kjøpte domenet gauteweb.net. Etter det har jeg brukt navnet Gauteweb. For meg en perfekt mellomting mellom ett «nick» og mitt virkelige navn.

Jeg har alltid sett på internett og kommunikasjonsteknologi mest som lek og moro. Online-spill og IRC de første årene. Sosiale medier og streaming de senere årene.

Blogging har alltid vært en del av det, ofte på flere bloggplattformer samtidig. Gauteweb.net har eksistert på flere forskjellige plattformer og språk og har vært min lengstlevende blogg.

Men de senere årene, spesielt etter at jeg selv ble pappa, så har jeg innsett at jeg klarer ikke å vedlikeholde flere blogger. Uten oppdateringer forsvinner også leserne. Derfor er Gauteweb.net for tiden «parkert» her.

Følg meg der jeg er mest aktiv:

Blogg: http://gauteholmin.no/
Twitter: https://twitter.com/gauteweb