Livet med Iris

Den 10. april i år ble vi foreldre for første gang. Vår datter, Iris Alice, har endret livet på andre måter enn jeg kanskje var forberedt på.

Denne artikkelen er basert på en post jeg opprinnelig la ut på Tumblr etter at jeg la ned min mangeårige gadget-altmulig-blogg. Nå har det gått noen måneder og livet har normalisert seg litt, men mye av det jeg skrev her gjelder fortsatt.

Jeg var forberedt på dårlig med søvn, bleieskift og alle de praktiske tingene. Jeg var også forberedt på å måtte gjøre harde prioriteringer for å få tiden til å strekke til.

Det jeg derimot ikke var forberedt på var hvor mentalt endret mine prioriteringer ble. Hvordan interessen for ting plutselig ble borte…

Før var jeg veldig aktiv i forskjellige fora utenom dagjobben min i Steria. Jeg hadde et utall verv i OBOS, var skribent både her og der og drev med masse små webprosjekter.

Etter at Iris ble født mistet jeg totalt interessen for dette. Nå er det faktisk sjelden at jeg setter meg ned foran Mac’en når jeg kommer hjem. Det kan gå flere dager mellom hver gang og når jeg gjør det er det ikke med den samme gløden.

Jeg har sagt fra meg tre verv i borettslag og sameier, jeg har ikke lenger noen forpliktelser på antall timer/saker jeg skal produsere for Mobizmag.no og jeg har sluttet med alle mine webprosjekter utover å ha flyttet dem til det nyetablerte selskapet NettCoach.no som jeg er deleier i.

Nå som jeg går ut i fire måneder med pappaperm tror kansje noen at jeg vil involvere meg mer igjen i disse aktivitetene, men den gang ei… Jeg har planer om å hjelpe min arbeidsgiver med to korte innlegg på noen fagsamlinger og et Facebook-kurs for Lions Clubs, men det er det. Nå skal livet med Iris nytes til det fulle!

Når har jeg da likevel har startet denne bloggen, https://gauteholmin.no/, men den kommer ikke til å ha samme dagsaktuelle gadget-tema som mine tidligere blogger har hatt (og som Tumblr-bloggen min fortsatt vil ha). Denne bloggen vil bli oppdatert sånn i ny og ne med saker om sosiale medier, frivillighet og kanskje noe politikk og enkelte personlige meninger.

Legg igjen en kommentar