Bli med på Lynkurs

Torsdag 5. desember tar jeg en 3 timer lang pause i pappapermisjonen for å holde et lynkurs i å finne flaskehalsen i applikasjonen.

Det brukes mye tid for å finne årsakene til trege IT-systemer. Vi viser deg hvordan du skal gå frem for å effektivt måle og analysere hvor rask applikasjonen din virkelig er. Slik kan du fjerne flaskehalsene og optimalisere sluttbrukerens opplevelse.

Vi i Steria vil på dette lynkurset vise deg hvordan du effektivt kan utnytte Application Performance Monitoring-verktøy. Det brukes mye tid for å finne årsakene til trege it-systemer, og dette kan koste både tid og penger. Vi viser deg hvordan disse verktøyene effektiviserer løsningstiden knyttet til dårlig ytelse, lav tilgjengelighet eller ustabilitet på applikasjoner.

Ved kontinuerlig måling og rapportering på applikasjoners ytelse, tilgjengelighet og stabilitet får du muligheten til å ta tak i potensielle problemer i en tidlig fase. Slik kan du opprettholde god ytelse på applikasjonene over tid.

Tid og sted

Dato: 5. desember 2013
Sted: Postbygget, Biskop Gunnerus’ gate 14a
Tid: kl. 08.15 til kl. 11.30

Det er nå over 50 påmeldte, men det er fortsatt plass, så meld deg på. Vi gjentar kurset samme tid og sted den 6. februar også hvis du ikke kan nå før jul:

Dato: 6. februar 2014
Sted: Postbygget, Biskop Gunnerus’ gate 14a
Tid: kl. 08.15 til kl. 11.30

Meld deg på.

Legg igjen en kommentar