Betraktninger fra #webforum 2014

For første gang har jeg deltatt på konferansen Webforum Norge. Her er mine betraktninger og høydepunkter fra konferansen.

3. og 14. mars samlet profesjonelle webkommunikatører fra både privat og offentlig sektor seg til en felles konferanse om web, intranett, sosiale medier og digital kommunikasjon. Det var mange spennende foredragsholdere og temaer.

Det foredraget jeg fikk mest utbytte av må jeg nok si var Thor Fjeldberg fra Google som snakket mye om mobilt innhold og hvordan de forskjellige Google-tjenestene henger sammen. Google+ gir nå mye mer mening, jeg kommer nok til å prøve å prioritere den plattformen litt mer fremover.

Vi var en gjeng spesielt inviterte «bloggere» som fikk skikkelig VIP-behandling med middag og reserverte plasser på første rad der vi konkurrerte om å tvitre hurtigst og oftest 🙂

Jeg hadde aldri møtt noen av dem før, men det var utrolig hyggelig å bli kjent med dem, vil fort nevne @slindbla, @Leneljo, @louisedigital og @franklangva.

Beste foredragsholdere

Alle foredragene var interessante, ikke missforstå, men det er alltid noen som står ut. For meg var det disse tre foredragsholderne som jeg føler gav det lille ekstra (i tilfeldig rekkefølge):

Utvalgte tvitringer

Emneknaggen #webforum trendet for Twitter i Norge de to dagene konferansen pågikk, her er noen tvitringer fra meg og andre som beskriver hva som skjedde.

Legg igjen en kommentar