Nettverkspilsen 25. april

Nettverking, nye businesskontakter og spennende foredrag kombinert med kald drikke. Det er også oppskriften på neste NettCoach Nettverkspilsen som er på MESH fredag 25. april. Du er hjertelig velkommen!

Sett av tid Fredag 25. april 2014, kl. 15.30 – 17.00. Adressen for NettCoach Nettverkspilsen er MESH, Seeds club, Tordenskiolds gate 3, 0160 Oslo.

Her melder du deg på Nettverkspilsen!

Denne gangen skal jeg også bidra med foredrag om hvordan jeg startet Norges første nettbaserte Lions Club. Se en video fra forrige «nettverkspilsen»:

Fakta

Nettverkspilsen er en månedlig samling der selskapet NettCoach.no med partnere gir faglig påfyll og hjelper deg å skape gode nettverk. Her kan du møte de beste nettverksbyggerne få konkrete råd om hvordan du eller din virksomhet kan bli bedre på internett, businessblogging, merkevarebygging på nett, osv.

TID: Fredag 25. april 2014, kl. 15.30 – 17.00. Etterpå blir det mingling og nettverksbygging. Du er hjertelig til å følge MESH Afterwork som starter rett etter Nettverkspilsen.

STED: MESH, Seeds club, Tordenskiolds gate 3, 0160 Oslo

PASSER FOR: Arrangementet er ikke-kommersielt og er åpent for alle.

PRIS: Koster ikke noe å delta.

Foredragsholdere denne gangen

Nettverkspilsen_04-2014_NETTCOACH
Morten Brandt fra Euro Business School er sann mester i kommunikasjon og motivasjon. Humoristisk, morsom og kunnskapsrik. En av Norges fremste eksperter på salgsutvikling. har jobbet i en årrekke med å kurse ansatte i ulike virksomheter i bedre kundeservice. På litt mer enn 20 minutter deler han mer enn 20 års erfaring med kundeservice og opplæring med deg. Dette kan du IKKE gå glipp av hvis du er det minste opptatt av (kunde)service.

Morten Flate Paulsen er rektor og daglig leder for Campus NooA. I tillegg er han engasjert som professor II i nettpedagogikk ved høgskolene i Gjøvik og Sør-Trøndelag. Han arbeidet for NKI i 30 år og var initiativtaker til at NKI startet med nettbasert utdanning i 1986. Det meste av tiden har han vært utviklingsleder for NKI Nettstudier. På NettCoach Nettverkspilsen vil han snakke om fjernundervisning og hvordan han bruker nettverking aktivt i arbeidet.

Nina Taralrud er en dyktig nettverker. Hun jobbet tidligere med merkevarebygging og digital markedsfører for Bien Sparebank. Hun er nå ledig på markedet som merkevarebygger, digitalt, event og personlig motivator. Hun er er med Women Sp3akers og instruktør hos Skiforeningen. På NettCoach Nettverkspilsen vil hun snakke om du best bruker nettverket for å holde på og skaffe deg nye businesskontakter.

Edgar Valdmanis er Norges ukronede nettverkskonge og har over 8000 kontakter på LinkedIn, der han er en av moderatorene for LinkedIn Norge-gruppen. Som vanlig er Edgar sentral på NettCoach Nettverkspilsen og deler sine nettverkstips med deg. Han bidrar med en ny håndfull tips om hvordan du nettverker på et event, enten det er Nettverkspilsen, et seminar eller en intern kick-off i et større firma. Som alltid – konkret, håndfast og anvendbart på stedet!

Gaute Holmin er styremedlem og medeier i NettCoach.no. Han jobber til daglig i Steria som seniorkonsulent innen Application Service Management og Mobile Device Management. Ved siden av det er han redaktør i Mobizmag.no (Mobile Business Magazine). På fritiden er han opptatt av nystartede CyberLions.no. På NettCoach Nettverkspilsen vil Gaute snakke om hvordan utviklingen av dette gode prosjektet har gått etter at han brukte nettverking og Nettverkspilsen (!) aktivt for å skaffe nye medlemmer.

Trond Heggelund er daglig leder i NettCoach.no. Han har jobbet som journalist og fotograf i over 30 år. I 18 av disse årene har han jobbet på internett. Han er kjent som innholdsekspert og coacher noen av Norges fremste businessbloggere, som han har også laget nettsidene til. På NettCoach Nettverkspilsen vil han snakke om hvordan du blir en bedre businessblogger, samt fortelle om planene for Businessblogger.no – som er en portal for businessbloggere.

Påmelding

Her melder du deg på Nettverkspilsen!

Legg igjen en kommentar