Tilpass din Tumblr profil

Tumblr lanserte nylig bedre muligheter til å redigere hvordan profilen din ser ut «inne i Tumblr», i de mobile appene og på mobilvennlig side.

Du kan i praksis laste opp en header, slik som på Twitter, Facebook og lignende, velge farger og hva som skal synes. Jeg vil si det er ett relativt klart tilsvar på Twitters nye profil. Det kule er at alt reflekteres i iOS og Android app’ene også, Windows Phone app’en har ikke Tumblr oppdatert på lenge desverre…

Dette påvirker selvfølgelig ikke det valgte temaet til Tumblr-bloggen din, og heller ikke hvordan det ser ut på mobil hvis du har valgt å ikke bruke Tumblr sin mobilversjon (noe du typisk gjør om du har et responsivt tema).

Redigering

Du kan redigere hvordan profilen din ser ut i app-en og på mobilvennlig side fra settings-panelet i Tumblr.

tumblr_settings

Legg igjen en kommentar