Samle skyene i en felles sky

Har du filene dine spredd over flere skylagrings-tjenester? Jeg har fått kontroll på dem alle med Jolicloud.

Jeg har lenge irritert meg over at jeg har filer strødd utover tre skytjenester, og har ikke hatt lyst til å synkronisere alle tre på alle maskiner jeg betjener (Windows PC på jobb, Mac og Chromebook hjemme. Også mobil og nettbrett da…).

Jeg har slitt med å velge en skytjeneste som fungerer på alle plattformer jeg bruker. Dropbox er alternativet som støtter flest plattformer, men så er Google Disk sin kontorsuite så genial. Tilslutt har jeg Onedrive fra Microsoft som fungerer så bra med min Windows Phone.

Løsningen på dilemmaet for meg er Jolicloud. Jolicloud samler alle tjenestene i ett webgrensesnitt. Du kan bruke Jolicloud helt gratis med noen begrensninger, eller du kan betale fem euro i måneden og få all funksjonalitet. Foreløpig betyr det i praksis at du kan enkelt flytte filer mellom skytjenester og ha flere kontoer av samme skytjeneste aktive.

Her er en video som viser funksjonaliteten:

Jolicloud krever at du bruker Chrome nettleser eller Chromebook.

Jeg har foreløpig ikke oppgradert til Pro-abonnement, men viser det seg at jeg bruker tjenesten mye så kommer jeg til å abonnere, om ikke annet enn for å støtte et godt initiativ 🙂

Legg igjen en kommentar