Nå støtter Pebble Android Wear

Smartklokka Pebble har nå lansert støtte for Android Wear. Det øker nytteverdien av Pebble ganske enormt faktisk.

Jeg har en god stund vært registrert beta-bruker hos Pebble, så dette har jeg testet ut en stund, og nå er firmware versjon 2.9 ute, noe som gir alle brukere støtte for Android Wear… ja, alle brukere som bruker Android telefon vel og merke. For iOS brukere er det lite nytt under solen.

Hva er fordelen med dette spør du? Jo, nå kan du med din Pebble klokke motta og svare på Android Wear varslinger. Det er flere og flere apps som nå bygger inn støtte for Android Wear sitt varslings-API, og dermed kan du med Pebble varsles og agere på disse varslingene på samme måte som med en Android Wear basert smartklokke.

Unntatt en ting da, du kan ikke snakke til klokka slik som med en Android Wear basert klokke, men foreløpig så fungerer jo dette uansett bare om du snakker plettfritt engelsk.

Du kan nå i Pebble sin app legge inn opptil 5 meldinger du kan svare med fra klokka i alle apps som støtter Android Wear. Meldingene er desverre begrenset til kun 30 tegn. Du kan også svare med emoji-ikoner.

For å få herligheten til å virke må du altså oppdatere Pebble til firmware 2.9, det skjer nesten automatisk når Pebble-appen din blir oppdatert fra Google Play. I tillegg må du installere Android Wear appen, du trenger ikke konfigurere den på noen måte, bare installere.

Legg igjen en kommentar