Fordeler med å være Lionsmedlem

Når vi snakker om hvorfor være medlem i Lions Club snakker vi som regel om humanitært arbeid. Men det er mest hygge og gode vennskap.

I helgen var Veronica, Iris og jeg på tur til noen gode Lionsvenner på Biri. Til sammen var vi åtte voksne og fem barn på tur.

Våre fantastiske Lionsvenner Birgit og Gunnar åpnet hjemmet sitt for tre barnefamilier, alle tidligere eller eksisterende medlemmer av Lions Club Oslo.

På lørdagen dro vi alle sammen på skitur til Gråsteinbua, en stue som er bygget av blant annet Lions Club Biri. Der grillet vi på bålpannen som er gitt av Lions Club Biri og koste oss.

Helgen var fylt med god mat og drikke og gode samtaler om Lions og livet generelt.

Vi snakket også om å arrangere en samling for CyberlionsLions Strandenga. På den måten kan vi hygge oss, få en fantastisk opplevelse for voksne og barn og knytte sosiale bånd mellom vår landsomfattende nettbaserte Lions-klubb og de lokale Lions-klubbene i innlandet.

Lions Strandenga ble nemlig stiftet av Lions Club Biri, hvor Lions Club Biri, Lions Club Kongsvinger, Lions Club Oslo/Bøler, Lions Club Ullensaker, Lions Club Vestre Toten og Lions Club Ringsaker Nord er med som andelseiere, og formålet med Strandenga passer hånd i hanske med hovedformålet til Cyberklubben.

Så en flott helg på fjellet gav oss voksne godt samhold, barna fikk nye venner og flotte naturopplevelser, og sist men ikke minst ble det plantet en spire til nye Lions-aktiviteter.

Legg igjen en kommentar