Endelig HBO Nordic på Chromecast

Jeg har lenge klaget over HBO Nordic, men i sånn passe god tid før premieren på Game Of Thrones sesong 5, så har de oppdatert både iOS og Android appene sine til stor glede for oss kunder.

For iOS så har HBO implementert en bedre AirPlay støtte. Nå er det altså skikkelig AirPlay, ikke bare skjermspeiling. Det betyr bedre bildekvalitet og mindre eller ingen hakking, samt at du slipper at iOS dingsen din går varm og tom for strøm før kvelden er omme.

iOS brukere får også gleden av å kunne bruke HBO Nordic med Chromecast. Oppkoblingen går noe tregere enn med AirPlay, men bildekvaliteten er like bra.

For Android så har app’en fått et penere grensesnitt, blitt betydelig mye raskere og selvfølgelig er Chromecast-støtten på plass. Appen husker også hva du spilte av sist og hvor du var hen, det husket den ikke før.

Game of Thrones sesong 5

Nå som HBO Nordic endelig har fått teknologien på plass, så er det bare å finne frem popkorn og Cola og sette seg til rette i godstolen og nyte Game of Thrones sesong 5, stream’et rett til TV’en din.

Husker du ikke helt hvordan det gikk med alle karakterene ifjor? Da er denne bloggposten fra Cmore noe for deg. Her går de igjennom det viktigste å vite relatert til de forskjellige familienes status.

Legg igjen en kommentar