Jeg byttet reim på min LG G Watch R

LG G Watch R er en av de første Android Wear baserte klokkene som ble tilgjengelig i Norge. Den er stor og svart og kanskje litt kjedelig. Det kan lett gjøres noe med, og det har jeg gjort.

Selve klokka er i svartlakert rustfritt stål, så den skal det mye til for å endre noe særlig på. Det finnes faktisk en fyr der ute som har sandblåst klokka si. Det ble mildt sagt griselekkert, så er det noe for deg bør du ta en titt på sluttresultatet.

For oss vanlige dødelige så er derimot tilpasningsmulighetene begrenset til å skifte reim. LG har heldigvis valgt å bruke en standard 22mm reim på LG G Watch R, så du kan i praksis kjøpe hvilken som helst 22mm reim og montere på.

Det er ikke mange norske nettbutikker som selger reimer utenom straps.no. De har endel reimer å velge imellom, men da må du montere selv så husk å kjøpe verktøy også. Desverre var de reimene jeg likte utsolgt.

Litt tilfeldig fant jeg akkurat en slik reim jeg ønsket meg da jeg var på vei til Mesh en dag og snublet inn hos Urmakermester Ossur Soleim i Tordenskiolds gate 7. En robust, brun skinnreim med stor spenne og grove sømmer.

I tillegg var reimen en god del billigere (kr. 395,-) enn de jeg hadde funnet på nett og han byttet reim gratis for meg mens jeg ventet. Godt gammeldags håndarbeid kombinert med god service funker fortsatt, selv uten nettside!

Nå er jeg superfornøyd med klokka. Det tøffe designet til selve uret har endelig fått en tilsvarende tøff reim.

Legg igjen en kommentar