Favoritt-apps til Pebble smartklokke

Jeg har flere ganger stilt spørsmålstegn ved nytteverdien av smartklokker. Her er de to app’ene jeg faktisk har nytte av på min Pebble Steel.

Jeg er veldig glad i min Pebble Steel smartklokke. Det har nok alle som spammes med mine #DagensPebble bilder på Instagram skjønt.

Hva bruker jeg min Pebble til? I all hovedsak bruker jeg den til varslinger. Jeg har satt mobilen min permanent i stillemodus, også blir jeg varslet ved vibrasjon på armen når jeg får telefon, SMS, ePost, osv… Det synes jeg er genialt og befriende for det gjør at jeg mye sjeldnere faktisk drar opp mobiltelefonen når jeg får ett varsel.

Det finnes jo også masse apps til Pebble, jeg har prøvd endel og funnet at de gir meg lite eller ingen nytte og er lite tidsbesparende i forhold til å dra opp mobilen som likevel må være i armlengdes avstand.

Det er likevel to små apps som jeg bruker endel, og de tenkte jeg å gå igjennom her.

Pebble Calendar

Denne lekkerbisken er desverre kun tilgjengelig for Android brukere fordi den trenger en såkalt «companion app», og den finnes kun for Android. Last ned fra Google Play. Den er gratis, men for full funksjonalitet så kjøper du Plus varianten til 18 kroner. Det er den verdt!

Her får du to ting i en pakke, du får en kalender-basert watchface og en kalender-app. I companion app’en stiller du inn hvor mange fremtidige hendelser du vil synkronisere ut på klokka, hvilke kalendere den skal vise og noen mindre visuelle alternativer.

Jeg bruker ikke watchface, kun Pebble app’en, og den har jeg stilt inn til å komme opp hvis jeg holder inne den nederste knappen på høyre side av klokken, akkurat som Timeline på de nye Pebble Time klokkene 🙂

– On the go

Denne app’en er utviklet av norske Design Container og er helt gratis. App’en finner ut hvor du er hen og viser deg de nærmeste holdeplassene for offentlig kommunikasjon. Du velger en holdeplass og opp kommer de neste avgangene med antall minutter til avgang.

Jeg har stilt inn app’en til å komme frem når jeg holder den øverste knappen til høyre inne. Siden du ikke trenger noen «companion app» så er denne tilgjengelig både for iOS og Android brukere. Du finner den i Pebble-app’en på mobiltelefonen din.

Legg igjen en kommentar