Husalarmen på armen

Husket jeg å slå på alarmen når jeg gikk hjemmefra? En rask titt på smartklokken min og jeg vet svaret. Jeg kan også slå den på med ett lett tapp på klokka.

Vi har husalarm fra Verisure. Denne kommer med sensorer for temperatur og luftfuktighet, også har jeg i tillegg kjøpt ett par smartplugger. Verisure har en mobil-app som vi bruker til å slå av og på alarmen, får varsler om hendelser i huset (som for eksempel at barn i huset kommer hjem fra skolen), og gir status fra sensorene i huset.

Nå har de også lansert støtte for smartklokker, både Apple Watch og Android Wear, desverre ikke for Pebble.

Dermed kan jeg direkte på klokka følge med på utviklingen for temperatur og luftfuktighet i alle etasjene våre, jeg kan slå av og på alarmen og jeg kan slå av og på noen av lysene i stua.

Appen blir automatisk installert på klokken din når du oppdaterer din vanlige Verisure-app på mobiltelefonen.

Det er spennende å se hvordan de forskjellige app-utviklerne og tjenestetilbyderne begynner å utforske hvordan man kan gi ekstra verdi ved bruk av smartklokker.

Legg igjen en kommentar