#ukasapp 23/15 – Nokia Z Launcher

Jeg har skrevet om denne flere ganger før, men nå har Nokia perfeksjonert den enda mer. Slik gjør du din Android mobil superrask!

Z Launcher var frem til et par dager siden en ekstremt minimal erstatning for grensesnittet på din mobil. Nå har de lansert støtte for widgets, men de har gjort det på sin helt spesielle måte.

Fortsatt er grensesnittet minimalt, hovedskjermen vil alltid være en liste over dine mest brukte applikasjoner der du kan skrible på skjermen for å finne frem til andre applikasjoner. Du har fire faste ikoner du kan velge nederst på hovedskjermen.

Så har du ett ikon som gir deg en alfabetisk og superrask liste over alle dine installerte applikasjoner. Denne kan du nå også få tak i ved å dra i skjermen fra høyre mot venstre.

Drar du derimot skjermen fra venstre mot høyre får du nå også en blank skjerm der du kan legge opp de widgetene du ønsker. Her får du ikke legge opp snarveier til applikasjoner, kun widgets.

Det er alt!

Tilpasninger du kan gjøre utover det er kun å endre bakgrunnsbilde og ikon-pakker.

Last ned Z Launcher

Z Launcher er fullstendig gratis, men siden den ikke er oversatt til norsk ennå, så har Nokia valgt å ikke publisere den i Google Play for norske brukere. Du kan fortsatt få tak i den, men du må laste den ned manuelt fra Nokia.

Dette er uten tvil det raskeste og mest gjennomførte skallet til Android jeg har testet, jeg håper virkelig at 2016 blir året Nokia kommer en Android-basert telefon.

2 kommentarer om “#ukasapp 23/15 – Nokia Z Launcher”

  1. Nokia har nå oppdatert Z Launcher slik at du kan velge større ikoner. Veldig kjekt på telefoner med QHD skjerm som for eksempel LG G4, Oppo Find 7 og lignende.

    Svar

Legg igjen en kommentar