Oppgradering for LG G Watch R

Endelig har WiFi-støtte kommet til LG G Watch R også. To viktige ting kom til LG G Watch R i siste firmware oppgradering.

Den 20. august begynte LG å rulle ut firmware oppdateringer til alle sine Android Wear klokker for å støtte ny funksjonalitet i Android Wear (versjon 1.3). I samme oppdatering har endelig LG G Watch R fått støtte for WiFi synkronisering.

I praksis betyr dette at du nå kan koble opp klokken din mot forskjellige WiFi-nett og dermed synkroniserer klokka og gir deg varsler selv om den skulle miste forbindelsen med telefonen din (hvis du f.eks. går tom for strøm).

Google Translate har nå også fått sin egen app på Android Wear, og den funker på norsk! Faktisk er det nå flere talekommandoer som fungerer på norsk, samt google-søk. Desverre ikke tekstmeldinger ennå, veldig rart for klokka viser visuelt at den skjønner hva du sier, og faktisk også veldig bra, men det blir ikke sendt.

https://twitter.com/gauteweb/status/635564491577683968

Interaktive urskiver

Pujie Black er en av de første såkalte watchface’ene jeg begynte å bruke på Android Wear. Det er ekstremt konfigurerbart så du kan enkelt lage din ganske unike klokke. Jeg elsker å utforske forskjellige watchface app’er, men kommer stadig tilbake til Pujie Black og nå med nyeste Android Wear versjon som gir støtte for interaktive urskiver så har Pujie Black blitt enda bedre.

Mitt Pujie Black design.

Du kan også laste ned mitt eget design ved å klikke på denne linken fra din mobiltelefon med Pujie Black installert.

Legg igjen en kommentar