Splitte mine bramseil, for en serie!

Mens vi venter på en ny sesong med Game of Thrones har vi begynt å se på Black Sails. Det mangler ikke på action her heller, selv om plottet er litt tynt.

Vi har akkurat kommet oss igjennom første sesong og her er noen inntrykk.

Black Sails er produsert av Starz, de samme som produserte gladiator-serien Spartacus. Oppskriften er litt den samme, muskuløse menn som blør mye og viljesterke damer som bruker alle triks for å oppnå makt.

Eleanor Guthrie og Anne Bonney.
Eleanor Guthrie og Anne Bonney.

Plottet er litt tynt og ikke fryktelig troverdig, men det hele er gjort i ett tidsriktig og estetisk elegant univers. Det er stadig nye tvister, allianser bygges og brytes i høyt tempo og det er en fin blanding av fiksjonelle og virkelige mennesker og skip som binder det hele sammen.

Hvor kan jeg se Black Sails?

Det er i skrivende stund laget to sesonger av Black Sails. Begge ligger ute for streaming på HBO Nordic. To sesonger til er under produksjon, sesong tre slippes i 2016 og den (foreløpig) siste slippes i 2017.

NB: Har du HBO Nordic og ser det på en Samsung SmartTV fra 2011? Da må du snart finne på noe annet, for HBO stopper støtten for disse TV’ene. Heldigvis har HBO Nordic nå støtte for Chromecast og har sendt ut mail til relevante kunder med tilbud om å få en Chromecast vederlagsfritt.

Legg igjen en kommentar