AndroidWear + iPhone = SANT

Da Google annonserte AndroidWear for iPhone så ble plutselig valgmulighetene relatert til smartklokker for eple-menigheten betydelig større. Ihvertfall hvis du har en relativt ny iPhone og helt ny klokke.

For å kunne bruke AndroidWear må du ha en iPhone 5, 5c, 5s, 6, eller 6 Plus med iOS 8.2 eller nyere.

Til å begynne med så er det litt begrenset funskjonalitet i forhold til vanlige Android-brukere. Du vil få alle varslinger på klokken, kan måle helsedata med skritteller og pulsmåler, samt basis Google Nå funksjonalitet.

AndroidWear for iOS

Offisiell støtte

LG Watch Urbane, Moto 360 andre generasjon og Huawei Watch er de første klokkene som offisielt fra Google har støtte for iPhone. Av disse er det kun LG Watch Urbane som er tilgjengelig i Norge i skrivende stund.

Uoffisiell støtte

Så viser det seg at om du har en Android Wear klokke med nyeste firmware, som for eksempel første generasjon Moto 360 eller LG G Watch R, så fungerer disse faktisk også med iPhone, men de må være oppgradert først.

Skjønt hvor uoffisielt det egentlig er, er jeg usikker på. Informasjon om at LG G Watch R vil fungere hvis den er oppgradert først fikk jeg faktisk som en liten notis i en pressemelding fra LG Norge.

Kilde: Android Official Blog

Legg igjen en kommentar