Kjøpe Pebble Time Steel?

Med lanseringene av Apple Watch, Samsung Gear 2, Moto 360, LG Urbane og Huawei Watch så har den originale smartklokka Pebble havnet litt i skyggen. Fortjener den det?

Da Pebble lanserte sin nye modell med fargeskjerm og nytt OS, Pebble Time, skrev jeg at jeg syntes den så litt for Tamagotchi ut.

Så bare en uke senere lanserte de Pebble Time Steel…

Fra juli var det mulig å bestille den og etter endel produksjonsproblemer er det nå endelig også mulig å bestille den med stållenke. Jeg må innrømme at jeg har så lyst på den gullfargede modellen at det nesten gjør litt vondt.

Det eneste som egentlig stopper meg i å bestille en (bortsett fra at jeg har to helt fine smartklokker fra før), er at det er ingen norske nettbutikker som har tatt inn den modellen jeg vil ha ennå. Jeg kjøpte den originale Pebble Steel direkte fra Pebble og det fungerte forsåvidt helt greit, men jeg liker best å kjøpe fra en norsk forhandler.

Så hva tilbyr Pebble? Det er ingen sportsklokke, ingen skritteller, ingen pulsmåler, ingen GPS. Men det er en klokke som med sin e-ink skjerm fungerer under alle lysforhold, som har masse app’er og varsler deg om alt du vil fra telefonen din. Det er en klokke som varer i en uke av gangen uten å lades, og det er en klokke som gir deg oversikt over hva du skal bruke tiden fremover på med ett øyekast.

For meg så er det akkurat hva jeg ønsker meg fra en smartklokke.

Video-omtale av Pebble Time Steel

Mens jeg er i tenkeboksen på om jeg skal kjøpe Pebble Time Steel eller ikke, her er en god video-omtale fra CNet.

Apple Watch vs Pebble Time

Hadde du sett forskjellen? Se denne morsomme videoen hvor mange blir lurt til å tro at Pebble Time faktisk er en Apple Watch.

Legg igjen en kommentar