Pebble Time Round

Gjengen bak Pebble fornekter seg ikke. Nå har de lansert enda en klokke. Denne gangen er den rund, tynn og har like dårlig batteritid som Apple Watch og Android Wear. Så hvorfor har jeg lyst på den da?

Pebble har av mange, meg inkludert fått endel kritikk på at klokkene deres ser litt nerdete ut, spesielt den opprinnelige og Time. Steel-variantene deres har bedret noe på det, men likevel har de hatt en ganske kantete faktor som gjør at du føler mer at du har en liten Tamagotchi festet til armen enn en klokke.

Dette har de helt tydelig ønsket å bøte på, og deres svar er Pebble Time Round. Den er rund, derav navnet, er imponerende tynn, og kommer i designvarianter du er mer vant til å finne i klokkebutikker enn på komplett.no.

Kvinner er helt tydelig målgruppen her, for det er kun en to av de fem modellene jeg kjenner jeg kunne vært komfortabel med å ha på min (maskuline?) arm.

Svak batteritid

Noen kameler må man svelge for å velge denne klokka. Batteritid har alltid vært ett av Pebble sine fortrinn. Mens du men en vanlig Pebble ofte klarer deg med å lade en gang i uka, må du her forberede deg på å lade klokka hver dag, eller ihvertfall annenhver dag. De har rett og slett fått klokka rundt og tynn ved å fjerne det meste av batterikapasiteten.

Alle Pebble apps er jo dessuten hittil laget for kvadratiske skjermer, så man må nok regne med at flertallet av apper og watchfaces vil ha noen utfordinger til å begynne med.

Jeg kjenner at jeg brått ble usikker nå, Pebble Time Round, eller Pebble Time Steel? Dette bildet her viser eksakt de to modellene jeg kjenner jeg har lyst på:

Pebble Time Steel versus Pebble Time Round.

Her er også introduksjonsvideoen fra Pebble:

Legg igjen en kommentar