Fem favoritt watchfaces

Det finnes etterhvert ett hav av watchfaces for Android Wear. Likevel er det noen jeg stadig kommer tilbake til. Jeg har valgt meg ut fem favoritter.

Noen av disse er gratis, mens noen koster noen kroner. De som koster litt mener jeg absolutt er verdt prisen.

Moods of Norway

Gutta i Moods of Norway har laget en watchface som består av 36 forskjellige varianter. Du kan velge en bestemt, eller la dem skifte i forhold til årstider og sesonger. Ellers er klokka veldig enkel, det er ingen funksjonalitet utover å vise tiden.

Street Art

En helt enkel klokke som skifter bildebakgrunn hvert 30 minutt. Bildene er fra Google Street Art Project, ett prosjekt der Google fotograferer gatekunst over hele verden.

The Google Street Art #watchface for #androidwear changes art from the project every 30 minutes or so.

A photo posted by Gaute Holmin (@gauteweb) on

Pujie Black

Dette er en slags hybrid mellom en watchface og en generator for å lage egne. Her kan du eksperimentere nesten helt som du vil selv, med flere muligheter for interaktivitet (som Google lanserte i versjon 1.3 av Android Wear). Dette har alltid vært den jeg går tilbake til.

Pujie Black, one of the coolest and most customizable #androidwear #watchface there is.

A video posted by Gaute Holmin (@gauteweb) on

Verisure

Veldig ny, Verisure har hatt en app for Android Wear en god stund nå. Nytt i nyeste versjon av appen er at det også nå inkluderer en watchface. Den er veldig minimal, men jeg liker ideen og håper at Verisure vil videreutvikle den med litt valgmuligheter.

Ultra

Min nye favoritt er Ultra. Dette er en freemium watchface, altså den er gratis å bruke, men skal du ha all funksjonalitet må du kjøre ett lite kjøp inne i appen. Da får du med interaktivitet med en haug med snarveier å velge imellom og mer muligheter for personalisering.

Legg igjen en kommentar