Kjøpt ny batteridør til LG G4

Ett av de store salgsargumentene for LG G4 er å bytte batteridør etter humør. Desverre har LG valgt å ikke selge disse løst i Norge. eBay er selvfølgelig løsningen.

LG G4 er nå den eneste toppmodellen som faktisk har utskiftbart batteri og batteridør.

Her i Norge så selges LG G4 enten med en bakside av plast eller skinn. I skinn kan du velge mellom brun eller sort. LG har flere offisielle farger, men de andre er stort sett lisensert til amerikanske teleoperatører.

Her er alle de offisielle fargene:
lg-g4-all_colors

For meg var endel av poenget med LG G4 å kunne skifte batteridør etterhvert som de naturlig nok blir slitt, eller basert på humør. Skuffelsen var da stor når mitt brune deksel begynte å bli slitt og hverken norske forhandlere eller LG selv selger disse batteridørene i Norge. LG sin svenske support tipset meg om å sende en mail til deres norske partner for telefonreparasjoner. De kunne selge meg en sort eller bruk batteridør for den nette sum av kroner 549,- pluss 90,- kroner i frakt. Jeg sa takk, men nei takk.

Så jeg gikk til eBay. Ett raskt søk på «LG G4 batterydoor» og jeg fikk opp hundrevis av tilbud i alle mulige farger (offisielle og uoffisielle) til priser fra rett under 500 norske kroner helt ned i kroner 149,- inkl frakt. Jeg valgte meg en kinesisk selger som reklamerte med «factory direct sales» og kjøpte en rød variant til kroner 154,-.

Tre uker senere kom en konvolutt med en rød batteridør til meg. Den kom i en umerket plasteske, men ellers ser den veldig «ekte» ut. Det er ekte skinn, passformen er helt perfekt, NFC-chippen er der og fungerer, til og med samme nummerering etset på innsiden finnes som på originalen min. Det eneste som gir ett hint om at dette kanskje er en piratkopi og ikke original er mangelen på G4-logoen trykket i høyre hjørnet. Like greit egentlig.

Den røde er egentlig ikke spesielt rød, jeg vil heller si rødbrun. Jeg liker den veldig godt, men vurderer å kjøpe en til i litt sprekere farge, blå eller oransje tenker jeg!?

Alt i alt er jeg veldig fornøyd. Skinnkvaliteten på den røde virker bedre, tykkere og litt mer robust enn på den originale brune, men siden det er snakk om ekte skinn vil sikkert kvaliteten variere uansett.

Legg igjen en kommentar