Spørsmål som folk søker på og havner her hos meg

Det er litt morsomt å se i statistikken hva folk har søkt etter, for så å besøke min blogg. Her er noen eksempler, med svar selvfølgelig.

Dette er faktiske spørsmål folk har stilt Google eller andre søkemotorer iløpet av dette året, for så å klikke seg inn på ett søkeresultat for denne bloggen.

Sannsynligvis har ikke alle funnet eksakt hva de søkte etter, så derfor har jeg prøvd å besvare dem (på nytt) her. Og for god SEO, så har jeg selvfølgelig puttet spørsmålene i en H2-tag 😉

Mat som passer etter matforgiftning?

Dette fant nok ikke de som søkte svaret på her, men de fant en bloggpost om da jeg ble matforgiftet på Burger King. Jeg skrev da at lege Stefan Frafjord anbefaler å drikke rikelig vann eller saft mens sykdommen pågår. For meg fungerte det også greit å spise flatbrød uten noe på.

Backup er for?

…pyser? Neida, backup er veldig viktig, og dette søket sendte dem til en bloggpost der jeg beskrev hvordan ta lokal backup, og backup til skyen. Personlig bruker jeg Jottacloud til backup av alle dingsene våre idag. Ja, bortsett fra Chromebook’en da, den lever i skyen uansett.

Starte en blogg?

En av de første bloggpostene jeg skrev på denne bloggen handlet om hvor du kan blogge. Den begynner kanskje å bli litt utdatert, men er fortsatt en av mine mest leste bloggposter. På tide med en oppfølger kanskje!?

Hva koster en øl i Estland?

Dette finner du ikke svar på her hos meg, men du finner en reiseblogg fra Tallinn. Jeg husker ikke hvor mye øl kostet, men jeg husker at det var mye billigere enn her i Norge, og at estisk øl var veldig godt, anbefales!

Hva er Tumblr?

Tumblr er ett nettsamfunn og en bloggplattform. Jeg har skrevet en god del om Tumblr for de som er interessert i dette nettsamfunnet. Jeg liker Tumblr veldig godt, men savner flere norske brukere.

Hvordan forsterke det trådløse nettet?

Dette er også ett spørsmål jeg ikke direkte besvarer noe sted, men jeg har skrevet en bloggpost om hvordan du kan bygge ett trådløst nett over flere noder med AirTies Trio. Anbefales!

Hvordan rippe DVD film?

Dette har jeg skrevet en bloggpost om. Jeg trengte å rippe noen Ole Brumm filmer til nettbrettet til datteren min og fant ut at det ikke fantes noen gode norske guider for dette, så jeg lagde en selv.

Apple TV vs Chromecast

Dette er ett interessant tema burde jeg kanskje skrevet en egen bloggpost om. Jeg har skrevet litt om det i bloggposten om mine første erfaringer med Chromecast. Jeg har forøvrig også en egen kategori for Chromecast relaterte poster.

Kommer det nye mobiltelefoner fra nokia snart?

Tja, si det… jeg har nå ihvertfall troen på det. Jeg har skrevet en bloggpost der jeg tipper at vi ser Nokia-telefoner med Android i 2016. Nå er vi jo snart i 2016, så da får vi snart se om jeg hadde rett.

Bruker dere voksne redningsvest?

For ett fantastisk spørsmål! Etter at vi fikk Iris bruker Veronica og jeg redningsvester, fra og med i år er det jo faktisk også lovpålagt om du har en båt på under åtte meter. Jeg har skrevet to bloggposter om temaet, en før påbudet ble innført og en etter at påbudet ble innført.

Jeg avslutter med ett bilde av meg selv iført Redningsselskapet redningsvest. Jeg anbefaler alle som ferdes på sjøen å melde seg inn i Redningsselskapet, eller i det minste å kjøpe seg disse flotte vestene.

Siste båttur for Crescendo II i år. Fantastisk vær! #tjøme #selfie #båtliv

A photo posted by Gaute Holmin (@gauteweb) on

Legg igjen en kommentar