Pebble Timeline til alle!

Da Pebble annonserte den nye Time-serien, kom de også med et helt nytt grensesnitt med den geniale Timeline. De lovet da også at dette skulle komme til de originale Pebble-klokkene og nå er det her.

Pebble Time for AndroidJeg oppgraderte min Pebble Steel idag og det gikk smooth som bare rakkern.

Med Pebble Time lanserte Pebble også en ny app på iOS og Android, så jeg har hittill hatt to Pebble apps på mobilen for å kunne administrere begge. Det er det nå slutt på. Etter at jeg oppdaterte Pebble Time app’en idag tidlig, så oppdaget den min gamle Pebble Steel klokke og foreslo å oppgradere den. Det gjorde jeg og 10 minutter senere var klokka oppgradert med Pebble OS 3.8.

Mye skjer hos Pebble

Med Pebble OS 3.8 og Timeline fikk min gamle Pebble Steel nytt liv, jeg digger Timeline og selv om det er små justeringer ellers, føles det som en stor oppgradering av klokka. Det er ikke lenger gårsdagens smartklokke, selv om jeg ikke får Pebble Health app’en på den (man kan fortsatt bruke MisFit).

På begynnelsen av året var det mange som spådde at Pebble ville slite med å holde tritt med de andre smartklokkeprodusentene og ville tape på innovasjon. Med tre nye modeller i år, nytt operativsystem med Timeline, oppgradering av alle modeller og lanseringen av Pebble Health så mener jeg de har vist at de ikke kan avskrives så lett.

Pebble har bevist at de både tar markedet, konkurransen og ikke minst, kundene sine, på alvor.

Bilde: Pebble

Legg igjen en kommentar