Suicide Squad på det store lerretet

DC Comics har nok sett seg lei av Marvels dominans på lerretet og sender sine mest helsprø helter for å rette opp; Suicide Squad. Greit å lese seg opp først kanskje!?

Konseptet er at et hemmelig regjeringsbyrå ledet av Amanda Waller, ved navn A.R.G.U.S., skaper en arbeidsgruppe bestående av superskurker kalt the Suicide Squad. Mange av superskurkene har tidligere blitt fanget av Batman eller Supermann. De blir sendt ut på livsfarlige oppdrag i bytte for kortere fengselsstraffer.

Amanda Waller har plassert en fjernstyrt bombe i hodene deres slik at de ikke har noe annet valg enn å fullføre oppdragene. Hun er også en ivrig lystløgner, så oppdragene tar stadig nye og uventede vendinger. Amanda Waller og A.R.G.U.S. spiller forøvrig også en viktig rolle i Arrow.

PizzaParty

Siden det er nok av superskurker å ta av, så vet du aldri hvem som dør og hvem som overlever i disse uventede vendingene. Det er også veldig mye galgenhumor med Deadshot og Harley Quinn som relativt fast inventar.

Filmen har premiere 5. august i USA, så du har god tid til å lese deg opp først. Jeg vil anbefale seriene fra 2011-2014, du kan kjøpe dem digitalt på ComiXology og lese dem på web, mobil og nettbrett.

Filmen er skrevet og regissert av David Ayer, og har Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Cara Delevingne og Viola Davis i hovedrollene. (kilde: Wikipedia)

Filmtrailer

Legg igjen en kommentar