Tilpass Pebble Time Round

Jeg har vært på eBay og kjøpt meg noen nye klokkereimer til Pebble Time Round. Det gir et ganske annerledes inntrykk bare ved å skifte reim.

Det er ikke fordi den originale reimen er dårlig at jeg har skiftet, langt derifra, den er helt fantastisk å ha på armen… men den er litt kjedelig. Derfor har jeg kjøpt to nye klokkereimer på eBay fra selgeren Sectime.

Pebble Time Round reimer
Den originale klokkereimen er på bildet til venstre.

Jeg har kjøpt meg to reimer, en i svart skinn med hvit søm og en i mørk brunt skinn med mønster og hvit søm. De er ganske tykke og solide, så det tok ett par dager før jeg følte at de føyet seg til armen skikkelig.

KlokkereimverktøyHusk også å tilgjengelig, eller å kjøpe med verktøy for å ta av og på klokkereimen, det vil spare deg mye frustrasjon og potensielle stygge riper på klokka.

Er du interessert i forskjellige «watchfaces» til Pebble, så sjekk mine #DagensPebble på Instagram. Der finner du også de tre du ser her, med navn og utvikler.

Legg igjen en kommentar