#ukasapp 25/16 – Soul Calibur

Jeg skjønner ikke helt hvordan det har gått meg hus forbi, men det er altså over ett år siden Soul Calibur kom ut for mobil og nettbrett.

For 15 år siden spilte jeg Soul Calibur ekstremt mye på min Dreamcast spillkonsoll. Soul Calibur følger samme konseptet som en rekke av populære slossspill som Tekken, Dead or Alive, Mortal Kombat og Street Fighter, med det unntaket at her har alle spillerne forskjellige former for sverd og kniver å sloss med.

Utviklet av Namco (samme produsent som Tekken) står Soul Calibur fortsatt idag som ett av de beste og mest populære sloss-spillene igjennom tidene, kanskje bare slått av Tekken.

Spillet kom ut i 2014 for iOS og i 2015 for Android. Uansett plattform har spillet en ganske stiv pris, men av en eller annen grunn koster spillet 86,11 kroner for Android og svimlende 159,- for iOS.

Video

Google har nå lagt inn en funksjon i Google Play Spill som gjør at du kan ta opp skjermen, kamera og lyd mens du spiller på din Android mobil eller nettbrett. Så det måtte jeg jo teste nå:

Grafikken og lyden blir litt nedskalert i forhold til hvordan det fremstår på mobilen, men ellers fungerte det veldig bra!

Er spillet vært den stive prisen? For meg var den lett det. Liker du denne typen klassiske slosspill, så har ikke jeg funnet noen i nærheten så bra på mobil/nettbrett, og det er jo en av de absolutt største klassikerne.

Jeg stusser litt over at prisen er omtrent dobbelt så høy på iOS, jeg er litt usikker på om jeg ville betalt over 100 spenn for ett mobilspill som egentlig bare er portering av ett 17 år gammelt konsollspill, men heldigvis trenger jeg ikke ta den vurderingen 🙂

Nedlasting: Android / iOS

Legg igjen en kommentar