Tre mobilspill for sommeren

Jeg elsker mobilspill og har en tendens til å kjøpe for mange, her er mine tre favoritter for sommeren.

Hvis du som meg, skal tilbringe sommerferien på en hytte i Norge, så vet du at ikke alle feriedagene kommer til å være varme soldager. Innesperret i en hytte uten bredbånd og Netflix er mobilspill en kjekk sofa-aktivitet for store og små.

Disse spillene jeg har valgt meg ut her, har alle in-app kjøp, men de er ikke store og/eller du kan spille en god del uten å bruke mange kronene på dem.

Horizon Chase

Fra den brasilianske spillprodusenten Aquiris Game Studio kommer retro-spillet Horizon Chase. For alle som vokste opp med Outrun på PC eller spill-arkaden så føles dette som et hjertelig gjensyn. Dette er mitt absolutte favorittspill for tiden.

https://www.youtube.com/watch?v=JrfuIKYrfyQ

Nedlasting: Android / iOS

Pumped BMX 2

Fra den populære indie-spill produsenten Noodlecake Studios kommer spillet Pumped BMX 2. Jeg har testet mange BMX spill opp igjennom årene, og dette er min favoritt. Igjen, et spill som grafikkmessig havner i «retro» kategorien. Lekent, lett å mestre, vanskelig å fullføre, og masse masse triksmuligheter.

Nedlasting: Android / iOS

Rayman Adventures

Tilslutt det mest kommersielle spillet. Fra franske spillgiganten Ubisoft har vi enda et spill i den uendelige rekken av Rayman spill. Dette byr på mer leken 2D spilling i god gammel stil. Denne gangen med en ny vri der Rayman får hjelp av følesvenner du samler underveis. En klassiker som aldri går av moten.

Nedlasting: Android / iOS

Det var mine favoritter for sommeren, har du noen? Gi gjerne tips i kommentarfeltet!

Legg igjen en kommentar