Hva bruker jeg mobilen mest til?

På hjemskjermen min har jeg ni mapper med apper i. I disse mappene har jeg lagt de appene jeg bruker mest, hvilke er det?

Jeg tar dem mappe for mappe, jeg går ikke igjennom alt som ligger der, men det jeg bruker mest.

Transport

Her finner jeg Ruter-appene, jeg tar T-banen hver dag til jobb, så de er nyttige. I tillegg bruker jeg Easypark endel for å betale parkering.

Lesestoff

Jeg leser endel tegneserier med Comixology når jeg tar T-banen, også sjekker jeg Feedly for nyheter flere ganger om dagen. I Feedly har jeg gruppert mine RSS feeds i grupper som for eksempel «Norske nyheter», «Android» og «Blogger».

Økonomi

Jeg skulle gjerne sagt at jeg bruker mye MobilePay, men sannheten er at jeg ikke har testet det i butikken ennå. Jeg bruker mest Vipps og nettbanken til Obosbanken (for appen deres virker ikke).

Spill

Jeg har fortsatt dilla på Alto, ellers går det mest i Soul Calibur og nå nylig Deus Ex GO.

Sopra Steria

Jobb-mappen. Det går mest i epost. Jeg har prøvd å bruke Gmail-appen til Exchange, men syntes ikke det fungerte så bra, så har gått tilbake til LG sin innebygde Exchange-klient. I tillegg bruker jeg av og til Skype for Business, Citrix GoTo Meeting og en timeregistreringsapp en kollega har laget.

#some

Sosiale medier. Jeg bruker aller mest Twitter og Facebook Groups, men er også innom «vanlig» Facebook og Instagram daglig. Snapchat har jeg aldri blitt helt venn med, og Untappd begrenser seg stort sett til helgene.

Strømming

På T-banen til og fra jobb bruker jeg hver dag Spotify og/eller Pocket Casts. Stort sett hver kveld brukes Netflix og en sjelden gang HBO Nordic (har sagt opp HBO frem til Black Sails er klart med ny sesong). NRK TV og YouTube blir også tidvis brukt.

Bilder

Jeg tar de fleste bildene jeg tar med mobilen. Før jeg publiserer dem på sosiale medier, pleier jeg å redigere med Snapseed og noen ganger Pixlr. Automatisk backup av bilder tar jeg med Jottacloud, så jeg har ikke hoppet på Google Foto.

Meldingstjenester

Den siste mappen på hjemskjermen min er meldingstjenester, her har jeg samlet tekstmeldinger, Messenger, WhatsApp og lignende. Jeg bruker mest Messenger, med tradisjonelle SMS på en god andreplass. Er veldig spent på den nye meldingstjenesten Allo til Google som kommer snart.

Det var vel i hovedsak alt jeg bruker mobilen min til egentlig. Ja, også ringer jeg med den av og til da… 🙂

Legg igjen en kommentar