Skuffet over filmen? Les tegneserien!

Nylig var jeg og så filmen Suicide Squad på kino. Filmen var en skuffende slapp versjon av tegneserien.

Suicide Squad er ett genialt konsept. Myndighetene tar alle slemmingene Batman har fanget opp igjennom årene, slenger på noen enda verre slemminger, putter en fjernstyrt bombe i nakken deres og sender dem på selvmordsoppdrag med beskjed om at de enten må utføre oppdraget eller få hodet sprengt av (noe som skjer støtt og stadig i tegneseriene).

https://twitter.com/gauteweb/status/762188376548179968

Desverre så ser det ut til at DC for å kunne vise filmen til flest mulig har roet ned blod, gørr og sadisme-faktoren fra tegneserien slik at de kunne få 13-års grense på filmen. Mye av humoren er også borte.

**SPOILERALERT**

I tillegg så har de valgt ett fryktelig enkelt, men ulogisk plott. Hvorfor ønsker disse gudene fra oldtiden å drepe alle mennesker? De ønsker jo å bli forgudet som før… og hvorfor klarer Suicide Squad å drepe slemmingene med en revolver når hæren ikke klarer å drepe dem med en maskinpistol? Og tilslutt, hvorfor må alle slemmingene se ut som en svart oljeflekk? Var det det beste slemming-kostymet de klarte å komme opp med?

Nei, les heller tegneserien, dette var ganske slappe greier. Fordelen med denne filmen er at DC endelig har fulgt opp den opprinnelige serien og sluppet nye blader digitalt.

Suicide Squad Pizza Party
Suicide Squad, eksempel fra den originale tegneserien.

Tegneseriene inneholder historier med sinnsyke plots og stadig overraskende vendinger. Du kan kjøpe dem digitalt på Comixology her og her.

Legg igjen en kommentar