Nvidia Geforce Now spillabonnement

Med min Nvidia Shield TV-konsoll fulgte det med tre måneders prøveabonnement på Geforce Now. Her kan du streame mange spill uten å installere dem, eller du kan kjøpe spill spesielt utviklet for Nvidia Shield.

Med Nividia Shield Android TV kan du selvfølgelig spille alle spill fra Google Play som er klargjort for Android TV, men Nvidia har også sin egen spillbutikk inkludert. Her kan du kjøpe premium spilltitler spesialtilpasset konsollet og spillkontrolleren til Nvidia, som jeg må få si at er den beste kontrolleren jeg noen gang har brukt!

Nvidia Shield Controller

I tillegg har Nvidia sin egen streaming-tjeneste for spill som de kaller Geforce Now. Den koster 89,- kroner i måneden, men du får de første tre månedene gratis.

Streaming av spill krever sitt

Når du streamer spill, så installeres ikke spillet på forhånd på ditt konsoll, det krever ganske mye av infrastrukturen din. Nvidia anbefaler minimum 50Mbps internett-linje og god trådløs 5Ghz dekning eller helst kablet nettverk.

Vi har 60/60Mbps fiberlinje fra Canal Digital og jeg hadde min Nvidia Shield TV på trådløst nett til å begynne med. Jeg fikk advarsler hver gang jeg startet ett spill om høyt pakketap, men for de fleste spillene merket jeg ingenting når jeg spilte. Unntaket kom da jeg startet opp det ekstremt detaljerte bilspillet Dirt 3. Det hakket ganske kraftig frem til jeg trakk opp en kabel til konsollet. Nå flyter det helt perfekt.

Før jeg lister opp mine topp tre favoritter fra Geforce Now, så må jeg få nevne Space Marshals som er tilgjengelig fra Google Play for en slikk og ingenting. Fantastisk kult spill som er veldig bra tilpasset Shield-kontrolleren.

Geforce Now favorittspill så langt

Så fra Geforce Now tenkte jeg å liste opp mine fem favoritter for tiden (alle er «gratis», altså inkludert i abonnementet).

  • Ultra Street Fighter – Street Fighter er jo en av de første slåsspillene. Ultra Street Fighter er tro til sin forhistorie og er laget i en herlig tegneserie-verden. Rask slåssing og overdrevne figurer gjør dette til en retro-opplevelse av de store
  • DIRT 3 – DIRT har alltid vært en solid bilspill-serie med realistisk rally-kjøring. DIRT 3 byr på nesten naturtro omgivelser og biler. Ett skikkelig energikick for alle bilspill-entusiaster.
  • Toybox Turbos – Morsomt og lekent bilspill der du kjører lekebiler på kjøkkenbenken mellom kaker og oppvask og skyter på hverandre.

Shield Games

Foreløpig har jeg ikke kjøpt noen spill fra Nvidia sin egen spillbutikk, kalt Shield Games. Kjøper du spill her, så streames de umiddelbart, så du slipper å vente på noen gigabyte med nedlasting. Spill som står høyest på ønskelisten min akkurat nå er:

Nå som jeg ser hvor mye jeg liker å spille med Nvidia Shield TV, så angrer jeg bittelitt på at jeg ikke kjøpte 500GB utgaven med en gang. Heldigvis kan jeg jo bare oppgradere minnet med USB eller MicroSD minnekort, men det blir fort dyrere enn det hadde vært å kjøpe 500GB versjonen.

Her er en ganske detaljert gjennomgang av Nvidia Shield Pro for de som er interessert i spesifikasjoner, porter, osv:

Legg igjen en kommentar