#ukasapp 52/16 – Google Duo

Julen er tiden for å holde kontakt med familien og hvis du ikke kan møte dem fysisk er en videosamtale ett fint alternativ. Google lanserte i år Duo, en veldig minimalistisk, men fantastisk god app for raske videosamtaler!

Google Duo er ekstremt enkel. Du trenger ikke registrere noen bruker, du bruker mobilnummeret ditt (så du må ha ett mobilnummer da), og eventuelle detaljer i kontaktinformasjonen mottakeren har lagret om deg i kontaktlisten sin.

Duo fungerer kun 1 til 1 og har ingen annen funksjonalitet enn ren videosamtale. Killer-funksjonen her er kvalitet.

Både bilde og lydkvalitet er ekstremt bra. Jeg har testet denne på kryss-plattform (jeg med Android og fruen med iPhone), samt på 4G, hjemme-WiFi og dårlig gjestenett-WiFi. Uansett har lydkvaliteten vært superb og bildekvaliteten stort sett helt topp. Det å hoppe mellom 4G og WiFi midt i en samtale fungerer også helt uten at du merker noe som helst til det.

Rett og slett genialt enkelt!

Last ned

iTunes App Store
Google Play

Legg igjen en kommentar