Android 7 oppgradering til Honor 8

Budsjett-vinneren Honor 8 ble plutselig enda bedre. Android 7.0 Nougat har ankommet med EMUI 5.0 forbedringer i tillegg.

Ifølge internasjonal presse har Huawei sluppet oppgraderingen offisielt i hele verden, men jeg fant den ikke som vanlig OTA. Jeg måtte inn og registrere meg på HiCare (app på telefonen) og laste ned beta-oppdatering derfra.

Prosessen tok vel totalt ca. 30 minutter og jeg merket at telefonen var litt hakkete i ytelsen den første timen etter oppgraderingen. Etter det har telefonen vært enda raskere enn den var før. Jeg mistenker at den første timen hvor telefonen ble varm og oppførte seg tregt, så gjorde den om krypteringen fra BDE til FDE.

Hva er nytt?

Android 7.0 Nougat inneholder mest «under-panseret» nyheter, men det er noen grensesnittforbedringer som Huawei har tatt til seg selv om de legger på sitt EMUI 5.0 skall.

Min favoritt er oppgave-behandleren der Huawei helt og holdent har beholdt den standard kortstokken fra Android istedet for sin tradisjonelle iOS-inspirerte løsning. Huawei har også adoptert endringene i varslingspanelet, dog kraftig redesignet for å matche EMUI-grensesnittet.

Ellers er det mye forbedringer til EMUI-grensesnittet hvor Huawei har gått gradvis bort fra den åpenbare iOS-hermingen, og heller nå ett grensesnitt som mest av alt minner om ett kjærlighetsbarn mellom iOS 10 og Material-tankegangen til Google.

Split-screen funksjonaliteten synes jeg ikke blir spesielt nyttig på Honor 8, det blir for smått og litt for kronglete å starte/stoppe. Kanskje det fungerer bedre på en phablet som Mate 9 eller ett nettbrett!?

Jeg har ikke funnet noen feil iløpet av de tre dagene jeg har brukt den og ytelsen er helt suveren, så hvis du er utålmodig på Android 7 og EUMI 5, så ser jeg ingenting i veien for å laste ned denne beta-versjonen.

Her er noen skjermbilder:

Skjermbilder av Android 7.0 på Honor 8

Du kan lese mer om nyhetene i Android 7.0 Nougat på de offisielle sidene til Google.

Legg igjen en kommentar