Lansert: Ny Nvidia Shield Android TV

På CES 2017 annonserte Nvidia en ny Shield spillkonsoll/Android TV. Den beste nyheten er at vi som har den gamle modellen får nyte godt av nesten alt det nye.

Jeg ser noen nettbutikker kaller den nye modellen «Slim», men det brukes ikke noe nytt navn på modellen på nettsidene til Nvidia.

Den nå aldrende Nvidia Shield Android TV boksen er fortsatt det kraftigste du kan få av streaming-bokser for TV, så Nvidia har i sin visdom nesten ikke endret på en eneste teknisk spesifikasjon. De har i hovedsak gjort boksen litt tynnere og mindre ved å fjerne litt tomrom og fjerne støtten for MicroSD minnekort. Av nyheter så er alt annet software med unntak av ett IR-øye til den nye fjernkontrollen.

Av software-oppdateringer så er det mye. Android 7.0 ligger nå i bunn, det blir støtte for HDR, Google Assistant og Nvidia Spot. Det blir også en opprydding i menysystemet så Gforce blir mer integrert i det standard Android TV-grensesnittet.
Nvidia Shield Game Controller
Den største hardware-nyheten er en ny og forbedrett spill-kontroller. Denne vil fungere med både nye og gamle Shield TV bokser så jeg har allerede forhåndsbestilt meg en.

Alt av ny hardware vil bli tilgjengelig 16. januar. Samme dag vil de gamle Nvidia Shield boksene få en OTA oppdatering med all den nye programvaren.

Legg igjen en kommentar