#ukasapp 01/17 – 180.no

Første ukas app i 2017 må bli min killer-app, 180.no med automatisk nummeroppslag når ukjente ringer deg. Det finnes alternativer, for meg er 180.no best!

Før brukte jeg Gule Sider appen til automatisk nummeroppslag, men så ble appen ustabil og treg, så jeg byttet den ut med 1881 appen. Den koster 35 kroner i måneden, noe jeg synes er ca 25 kroner for mye, men greit nok for den fungerer veldig bra.

Så kjøpte jeg meg en Huawei telefon. Av en eller annen grunn virker ikke automatisk nummeroppslag med 1881 på Huawei telefoner. 180.no fungerer derimot helt fortreffelig.

180.no er lynkjapp med oppslag og har en fin funksjon for bruker-rapportering av telefonselgere, noe som gjør at oppslagene er mer korrekte på telefonsalg/spam enn 1881 er.

Ulempen er at du får opp en reklame etter hver samtale. Jeg skulle ønske 180.no hadde en løsning for å betale seg vekk fra reklamen, men det er ingen deal-breaker for meg. 180.no er min suverent viktigste app!

Automatisk nummeroppslag er desverre ikke tilgjengelig på iPhone, kun Android.

Last ned

iTunes App Store
Google Play

2 kommentarer om “#ukasapp 01/17 – 180.no”

Legg igjen en kommentar