#ukasapp 03/17 – Nova Launcher

Hvorfor la deg begrense av det grensesnittet mobilprodusenten gir deg? Med Nova Launcher åpner det seg en hel verden av tilpasningsmuligheter, både funksjonelt og utseendemessing.

Det hører kanskje litt snålt ut, men det er faktisk det viktigste grensesnittet mellom deg og telefon, så hvorfor nøye seg med den halvdårlige løsningen som jeg ofte synes mobilprodusenten har lagt inn?

Nova Launcher finnes i gratis versjon og betalt versjon. Jeg har kjøpt den og det er helt nødvendig for å kunne tilpasse så mye som jeg har gjort.

Nova Launcher er ekstremt rask og effektiv, så med mindre du har en Nexus vil du sannsynligvis oppleve en ytelses-forbedring i tillegg til å få en haug med muligheter for tilpasninger.

Nova Launcher finnes kun for Android, og det er en såkalt Freemium-applikasjon, altså en som er gratis, men hvis du kjøper en lisens (Prime) åpnes det masser mer funksjonalitet.

Du bør også legge til TeslaUnread for Nova Launcher, den gir deg en liten boble over ikonene som forteller om uleste meldinger.

Last ned

Nova Launcher
Nova Launcher Prime
TeslaUnread for Nova Launcher

NB: Lurer du på hvilke ikoner jeg har brukt i eksemplet over? Det er Faddy Icon Pack.

NB2: Lurer du på hvilken vær-widget jeg har, så er det Været Norge XL PRO.

Her er ett annet tema jeg har bygget opp med Nova Launcher:

Nova Launcher med Yr widget

3 kommentarer om “#ukasapp 03/17 – Nova Launcher”

Legg igjen en kommentar