#ukasapp 07/17 – Brødboksen

Dette er egentlig mer en tjeneste enn en app. Brødboksen er en tjeneste som leverer brød, bakevarer, pålegg, juice og alt annet du trenger for en god frokost, rett på døra.

Brødboksen appen er en av de nyeste appene på mobiltelefonen min. Tjenesten var til å begynne med kun web-basert, men nå har de også laget en app. Det er ikke en spesielt pen app, men den gjør det litt enklere å bestille fra mobilen enn via de mobilvennlige nettsidene deres.

Det geniale her er ikke appen i seg selv, men tjenesten. Hvis du bor i ett område der Brødboksen kan levere, så må du prøve den ut! Vi er blitt helt avhengige av ferske croissanter, ferskpresset juice og fersk pålegg på døra lørdag morgen.

Prisene på brød og bakevarerer på helt vanlig bakeri-nivå og leveransene er gratis. Bestillingen din står utenfor døra før 06:00 om morgenen.

Last ned

iTunes App Store
Google Play

Legg igjen en kommentar