#ukasapp 08/17 – Kolonial.no

Akkurat som da jeg skrev om Brødboksen, så er dette mer en tjeneste enn en app. Kolonial.no står for alle våre dagligvare-behov, og vi bruker mer og mer appen.

Den mobilvennlige websiden fungerer helt utmerket, så egentlig er det ikke noe stort behov for en dedikert app, men det er fortsatt sånn at en app føles mer tilgjengelig og mer responsiv enn en webside.

Det mest geniale med Kolonial.no for meg er at den husker ting du legger i handlekurven uansett hvor lang tid det går mellom du legger det i handlekurven og til du betaler. Dermed kan du gå inn i appen hver gang du kommer på noe du trenger, legge det i handlekurven, også bestille etterhvert når handlekurven er stor nok.

Vi bruker nok appen nærmest daglig, men bestiller varer bare ca. annenhver uke.

Last ned

iTunes App Store
Google Play

Legg igjen en kommentar