#ukasapp 06/17 – Jottacloud Foto

Ett norsk, sikkert og billig alternativ for å ta backup av alle dine bilder, og andre filer, fra alle dine dingser.

Markedet for nettskytjenester har til nå vært dominert av store amerikanske aktører som Google Drive, Dropbox, Microsoft SkyDrive og Apple iCloud. Selskapenes store serverparker i USA har alltid vært omdiskuterte, og problematikken rundt hvor dine data lagres og hvem som potensielt kan få tak i dem er igjen aktualisert av president Trump sin nye politikk på området.

Serverene til Jottacloud er lokalisert i Norge. Selskapet er norsk, har norske eiere og er beskyttet av norsk lov.

Jottacloud har etterhvert fått meget bra synkroniseringsløsning på alle plattformer og har mer fleksible prismodeller enn de andre leverandørene, men aller viktigst; de er norske. Dataene dine blir liggende på servere i Norge.

Jottacloud har sluppet en ny app de kaller Jottacloud Foto. Denne har kun fokus på bilder og har ett godt sett med funksjonalitet.

Jeg synes de skaper litt forvirring ved å skille dette ut i en egen app mens de fortsatt har den vanlige Jottacloud-appen, men Foto-appen er fin den, så kan vi håpe at de enten smelter sammen i fremtiden, eller at det blir tydeligere hvorfor de velger å kjøre det som to apper.

Last ned

En kommentar om “#ukasapp 06/17 – Jottacloud Foto”

Legg igjen en kommentar