#ukasapp 12/17 – Google Keep

Kjappe notater som også kan inneholde sjekklister, bilder og linker. Lagres i skyen og deles på alle plattformer. Det er Google Keep

Keep startet som en svært minimalistisk notat-applikasjon, men har etterhvert fått mye funksjonalitet man før måtte bruke Evernote og lignende for å gjøre. Keep har deling av notater med venner, påminnelser, kategorisering og arkivering

Konseptet er genialt enkelt, du lager en liten gul digital lapp der du skriver noe tekst. Du kan også lime inn ett bilde, eller lage en avkrysningsliste om du vil. Så i etterkant kan du velge farge på notatet, kategorisere, dele og så videre. Keep-lappene synkroniseres mellom mobil, nettleser og smartklokke.

Jeg bruker Google Keep nesten daglig til raske notater, ofte med bluetooth-tastaturet til mobilen. Sjekklister for ferier deles med familien og linker og annen bakgrunnsinformasjon til små prosjekter og lignende.

Last ned

iTunes App Store
Google Play

Legg igjen en kommentar