#ukasapp 13/17 – ConnectBot

Denne ukas app er av det litt mer nerdete slaget. ConnectBot er en Secure Shell (SSH) klient for Android. Nyttig hvis du vil fjernadministrere *NIX servere og annet utstyr med SSH tilgang.

Jeg har prøvd flere forskjellige SSH-klienter for Android og dette er den suverent beste. I tillegg er den åpen kildekode.

Jeg bruker ConnectBot av og til for å administrere min Raspberry Pi når jeg ikke gidder finne frem PC-en, men jeg skal ærlig innrømme at det skjer sjelden og jeg har ingen andre bruksområder utenom av og til når jeg trenger å teste tilganger på jobben via ett eksternt nett.

Så en app som er skikkelig god, men som jeg bruker sjelden altså…

Last ned

Denne appen finnes kun for Android.

2 kommentarer om “#ukasapp 13/17 – ConnectBot”

Legg igjen en kommentar