Rippe kopibeskyttede DVDer – runde II

En av mine mest populære bloggposter handlet om hvordan rippe kopibeskyttede DVDer med open source verktøyet Handbrake. Nyere versjoner av Mac OS og VLC har gjort dette litt trøblete, så jeg har heller kjøpt WinX DVD Ripper Platinum.

Vi har fortsatt endel DVDer vi ønsker å rippe, spesielt barnefilmer til Iris. Av og til er også sjeldne Disney-klassikere på tilbud i butikken som ikke finnes på Netflix og lignende. Da kjøper vi dem, også ripper vi dem og laster opp til Plex-serveren min. Jeg unngår å kjøpe Bluray fordi jeg ikke har utstyr til å rippe platene med, og min Raspberry Pi klarer ikke å strømme så høy kvalitet.

Den opprinnelige bloggposten.

I forrige uke kjøpte jeg den nye Dyrene i Hakkebakkeskogen filmen. Denne klarte ikke Handbrake dekode. Etter å ha brukt en stund på å søke og prøve forskjellige triks gav jeg opp og kjente at jeg var lei av å kjempe en kamp mellom Handbrake, VLC og Mac OS hver gang det er en oppdatering på ett eller flere av produktene.

Så jeg kjøpte WinX DVD Ripper Platinum. Før fantes det masser av DVD-rippe-løsninger, men nå ser det ikke ut til å være mange igjen. Spesielt ikke for Mac OS. Den jeg fant flest anbefalinger på var WinX.

WinX er veldig enkelt å bruke og merkbart raskere enn Handbrake. Jeg kan lett anbefale WinX om du ripper endel DVDer.

Da jeg i tillegg fant ut at de har jubileumstilbud for tiden med $20 i rabatt så var det bare å finne frem kredittkortet. Tilbudet varer til og med 4. juni og gjelder både for Windows og Mac OS. Da følger det med support og oppdateringer så lenge produktet utvikles.

Legg igjen en kommentar