#ukasapp 21/17 – Slack

Jobber du i ett team? Det finnes mange samarbeidsløsninger å velge imellom. Slack er en av mine absolutte favoritter.

Å kalle Slack en samarbeidsløsning er kanskje å dra det litt langt, det er først og fremst en kommunikasjonsplattform som konkurrerer med for eksempel Yammer, Facebook Groups, Workspace og lignende tjenester.

Du kan bruke Slack gratis, eller som en enterprise-løsning.

For de av oss som vokste opp med IRC på nittitallet så føles Slack helt naturlig. Du kan chatte med kollegaer en til en, eller gruppevis, og man kan starte #kanaler for forskjellige temaer eller teams. Akkurat som i gode gamle IRC-dager kan du også her lage «bot’er» med forskjellig funksjonalitet.

https://twitter.com/gauteweb/status/845190597623201795

Det finnes selvfølgelig masse mer muligheter, men det er Slack i grove trekk.

I forskjellige prosjekter jeg har jobbet i de siste årene har vi brukt både Yammer, Facebook Groups, Workspace og Slack. Slack er min absolutte favoritt. Det er akkurat passe enkelt og de har veldig gode apper for alle plattformer (Windows 10, Mac OS, iOS og Android, samt web).

Last ned

iTunes App Store

Google Play

En kommentar om “#ukasapp 21/17 – Slack”

Legg igjen en kommentar