Hvordan skal man oppføre seg på Snapchat?

Jeg har vært ganske seint ute på Snapchat. Det er egentlig bare siste året jeg har begynt å bruke det aktivt, men hvordan skal det brukes? Når skal man svare hverandre f.eks.?

Ja, rett og slett; finnes det noen kutyme å følge på Snap?

Veronica og jeg begynte begge å bruke Snapchat mer eller mindre samtidig og vi har lenge trodd at de fleste ikke chatter på Snap, at vi mer konsumerer hverandres snaps.

Vi har også da stort sett bare postet til «Min Story», så første feriedag på hytta postet Veronica noe, ikke som story, men til et ganske stort utvalg «Snapchat-venner». Plutselig fikk hun svar fra masse venner og ble sittende å chatte med dem en stund.

Dette førte til en diskusjon på om vi har misforstått plattformen helt. Er det vanlig å chatte på Snapchat når ting ikke postes direkte til ett utvalg personer? Er det en invitasjon til samtale, mens det å legge det kun på Min Story IKKE er det?

Min Story vs å sende en Snap til flere?

Jeg har stort sett alltid postet ting til Min Story, rett og slett fordi det jeg har postet ikke har vært spesielt rettet mot enkeltpersoner. Likevel skulle jeg gjerne fått litt tilbakemeldinger fra folk på det jeg poster, det er jo veldig hyggelig.

Har jeg da brukt Snapchat feil?

Når sende svar på en Snap?

Hva skal til for at folk svarer? Jeg har flere ganger hørt at folk synes jeg er morsom på Snapchat, men dette hører jeg IRL, ikke via Snapchat. Er det fordi jeg poster på «Min Story» og dermed ikke inviterer til kommunikasjon?

Er jeg uhøflig på Snap?

Jeg har jo ingen rett til å klage på manglende tilbakemeldinger på Snapchat, for jeg tar ca aldri initiativ til chat selv… Hverken på ting som ligger på Stories, eller på Chat. Har jeg her vært uhøflig i over ett år?

Joda, jeg har jo akkurat rundet førti, og er sånn sett sikkert bare en oldis på Snap, men jeg vil gjerne ha noen kutyme tips for Snapchat!

…Lyst til å følge meg på Snap? Du finner meg som vanlig under gauteweb.

Snapcode for Gauteweb

En kommentar om “Hvordan skal man oppføre seg på Snapchat?”

Legg igjen en kommentar