Sommeren 2017

Sommeren 2017 har blitt tilbrakt i sin helhet i Norge. Vi har vært en uke nordpå og ellers holdt oss i østlandsområdet mellom Oslo og Tjøme. Selv om sommeren ikke er over ennå, så er våre feriedager omme, så derfor tar jeg en liten oppsummering.

Vi startet sommerferien med en tidlig uke i juni, så jobbet vi ett par uker før vi tok tre nye uker med ferie, ikke helt tilfeldigvis de samme tre ukene som barnehagen var stengt.

Bø i Vesterålen og Norsk Politimusikkfestival

Veronica var i år med på å arrangere Norsk Politimusikkfestival i Harstad. Derfor satt vi oss på flyet nordover for å være med på det. Vi dro opp fem dager før festivalen, leide bil og kjørte ut til Bø i Vesterålen for noen dager med fantastisk natur, strålende vær og hyggelige familiebesøk. Iris elsket Bø i Vesterålen med sine fantastiske strender og hyggelige mennesker…og ikke minst ender (intern).

#DagensIris elsker denne fantastiske stranda.

Et innlegg delt av Gaute Holmin (@gauteweb)

Selve Politimusikk-festivalen varte i to dager i en litt grå Harstad by med noen lokale byger i ny og ne. Høydepunktet for meg personlig var en rib-tur ut på havet med en fantastisk flink guide som fortalte historier fra vikingtiden.

Hytta på Tjøme

Etter ett par uker på jobb, bar det igjen ut til hytta vår på Tjøme, Lassebo. Vi var der i en uke i litt vekslende vær før vi begynte å kjede oss og dro hjem igjen en tur. Vi rakk dog flere fine båtturer og en dag hvor vi var helt alene(!) på Fynstranda.

Beste skjærgården med beste hustruen ♥

Et innlegg delt av Gaute Holmin (@gauteweb)

Tjøme er mitt barndoms paradis, så når værvarselet etter en uke hjemme så mer lovende ut dro vi tilbake igjen og tilbrakte tre dager med mine foreldre og fikk med oss litt mer båt- og strandliv.

Tusenfryd og Hvervenbukta

Er det en ting Iris (4) liker, så er det fart og spenning, så da det ble klart på Obos-dagen at Iris elsker Tusenfryd, så kjøpte vi likesågodt sesongkort. Det har lønt seg godt for vi har tilbrakt mange dager på Tusenfryd iløpet av sommerferien. Dessverre er Iris 4 cm for kort for mange av aktivitetene der, men vi har fått kjørt Western Express berg og dalbanen ett to-sifret antall ganger, blitt våte mange ganger i Tømmerrenna og gjort mye annet gøy. Iris gleder seg veldig til hun blir stor nok til å kjøre Speed Monster og Thunder Coaster, men det er dessverre 24 og 14 cm til…

Woo-hoo!

Et innlegg delt av Gaute Holmin (@gauteweb)

Når vi ikke var på Tusenfryd eller koste oss på terrassen hjemme, var vi ofte på Hvervenbukta i sommer. Stranda er kåret av Aftenposten til en av byens aller beste strender, og det må vi vel si oss helt enige i. Jeg har badet mer i år (i Norge vel og merke) enn jeg nok har gjort de siste tre årene tilsammen.

Den 21. juli hadde Veronica og jeg 10 års bryllupsdag. Dagen ble feiret med masse venner og barn hjemme som fylte opp takterrassen, stua og hagen med lek og latter. Tusen takk til alle som midt i ferien valgte å tilbringe dagen sammen med oss!

Sommerferien er over, men sommeren er slettes ikke over. Jeg satser på mange flere båt- og stranddager i helgene utover august.

En kommentar om “Sommeren 2017”

Legg igjen en kommentar