Tiny Audio H.3 – tre år etter

For tre år siden testet jeg disse for Mobizmag.no, nå fant jeg dem igjen på hytta. Hvordan har de tålt tidens tann?

Dette er noe så unormalt som hodetelefoner designet i Norge. Med unntak av Jensen of Scandinavia vet jeg ikke om noen andre norske selskaper som lager hodetelefoner.

Ikke nok med det, Tiny Audio utvikles i Oslo, i MIN bydel; Søndre Nordstrand. Det er kult!

Da jeg testet hodetelefonene for Mobizmag.no for tre år siden, så konkluderte jeg med at:

Dette er hodetelefonene for deg som ønsker noen lette og rimelige hodetelefoner uten å måtte gå på kompromiss med lyden.

Etter at jeg var ferdig med testen til Mobizmag.no så ville ikke produsenten ha tilbake disse hodetelefonene jeg hadde lånt, så jeg brukte dem en stund. På ett eller annet tidspunkt ble de gjenglemt på hytta vår. Der har de ligget siden.

Jeg synes fortsatt de har ett pent og minimalistisk utseende. Lyden imponerer meg fortsatt idag. Joda, den er litt svak i diskanten, men bassen er fantastisk! Disse er perfekte som hverdags-hodetelefoner, ekstremt lette, isolerer godt, solid bygget og gir god nok lyd til musikk og er veldig gode til spill.

Det er bare noen få nettbutikker som fortsatt har noen på lager, men er du heldig kan du få tak i disse for 4-500 kroner.

Jeg tror disse blir med meg hjem igjen etter ferien i år 🙂

Legg igjen en kommentar