#ukasapp 28/17 – Evie Launcher

Jeg har skrevet mange bloggposter om å bytte launcher (hjemskjerm) på Android. Nå har jeg funnet en ny favoritt som jeg bare må fortelle om.

Ganske lenge nå har jeg brukt Nova Launcher. Denne har vært veldig rask og har ekstremt mange tilpasningsmuligheter. Den er fortsatt rask, men den har begynt å ha så mye funksjonalitet at den har vokst i størrelse og er ikke like rask som før.

For en stund siden testet jeg en helt ny launcher kalt Evie. Da var den så minimal at jeg gikk tilbake til Nova, men nå begynner Evie å bli ett veldig interessant alternativ. Jeg har brukt den noen dager nå og dette er helt klart min nye favoritt.

Evie er under aktiv utvikling, men her er i hovedtrekk hva du kan justere på slik den fremstår i skrivende stund:

Evie Settings

Det unike med Evie utover at den er ekstremt rask og eller prøver mest mulig å herme etter Google Pixel Launcher, er at søkefunksjonen søker realtime i både apper, kontakter, Spotify (eller andre musikktjenester), IMDB og Google. Det hele skjer ekstremt raskt og er supernyttig!

Last ned

Google Play

NB: Dessverre støtter ikke iOS utskifting av launcher, derfor er ukas app kun for Android.

Legg igjen en kommentar