#ukasapp 33/17 – SwiftKey

Få ting skaper vel så mye forvirring og tullball som «autocorrect». SwiftKey lærer seg nærmest magisk hva du vil skrive og reduserer kraftig antallet flaue skrivefeil…

Tastaturene til OEM leverandørene har blitt kraftig forbedret med årene, men ingen slår i mine øyne Swiftkey. Så SwiftKey er noe av de aller første appene jeg installerer når jeg har en ny mobiltelefon i hendene.

Ikke bare får du et tastatur som gjør deg mer effektiv og presis, men med Swiftkey så finnes det også haugevis med temaer som kjør at du kan få det til å se ut omtrent akkurat om du vil.

Last ned

iTunes App Store
Google Play

4 kommentarer om “#ukasapp 33/17 – SwiftKey”

 1. Har brukt SwiftKey i….3-4 år nå, og er superfornøyd.
  Den burde være forhåndsinstallert fra fabrikk, akkurat som mange crAPPy greier som dessverre ikke kan fjernes.
  En annen app som burde forhåndsinstalleres på ALLE mobiler, er ‘Super Backup Pro’ (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontactspro), så du kan fortsette der du var rett før mobilen knuste/druknet.
  Og kamera-appen ‘FV-5’ (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.camera.pro).
  🙂

  Svar
  • Forsåvidt ett godt poeng, men du kan enkelt velge å ikke kopiere prediksjonene til skyen, det har ikke noe å si for funksjonaliteten til tastaturet, bare nyttig hvis du bruker det på flere enheter og når du bytter mobil.

   Så får hver enkelt velge om de stoler nok på Microsoft (eier av SwiftKey) til å ville sikkerhetskopiere eller ikke.

   Svar

Legg igjen en kommentar