#ukasapp 34/17 – Telegram

Ukas app er en app jeg ikke bruker mye, men skulle ønske jeg hadde brukt mye mer! Telegram er det trygge alternativet til Facebook Messenger.

Facebook har varslet at de vil begynne med tilpasset reklame i Messenger. Med tanke på at Messenger har mer eller mindre cart blanche rettigheter på mobiltelefonen din, burde dette skremme de fleste sett ut fra ett personvern-perspektiv.

WhatsApp kunne vært ett godt alternativ, men det er jo Facebook som eier WhatsApp også, så lykkes de med reklame i Messenger, så er det vel bare ett tidsspørsmål for når det vil dukke opp i WhatsApp også, eventuelt at disse to meldingstjenestene slåes sammen.

Telegram er en sikker meldingstjeneste som er enkel å bruke og har en mye bedre gruppe-funskjonalitet enn Messenger. Telegram har eksistert noen år nå, og har en installasjonsbase på over 500 millioner brukere.

Dessverre ikke så mange i Norge ennå. Jeg hadde gladelig avinstallert Messenger om flere av mine venner og kjente registrerte seg på Telegram, så kom igjen folkens!

Telegram har klienter for alle plattformer, både på mobil, PC/Mac og web.

Last ned

iTunes App Store
Google Play

2 kommentarer om “#ukasapp 34/17 – Telegram”

  1. Telegram har lansert en ny app for Android kalt Telegram X. Det er egentlig den samme klienten, men gir tilgang til ny funksjonalitet for ivrige brukere før den vanlige klienten. Samt at den har norsk språk 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar