Ett halvt år med #ukasapp

Nå har jeg ukentlig postet i godt over ett halvt år. Fremover kommer det nok ikke ukentlige anbefalinger lenger, jeg begynner rett og slett å gå tom for apper…

Joda, selvfølgelig er det masser apper jeg ikke har skrevet om. Jeg har bevisst prøvd å holde meg unna de mest åpenbare, som for eksempel Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, LinkedIn og lignende.

Jeg har heller ikke falt for fristelsen til å bare poste masse apps, tanken er at det skal være apper som jeg bruker selv og finner verdi i. Jeg har også prøvd å holde meg unna mobilspill, da kunne det fort blitt veldig mange. Noen har det dog blitt 🙂

Jeg har også prøvd å holde meg til apper som finnes både til iOS og Android, noen favoritter som kun finnes til Android har det dog blitt. Da det er min prefererte plattform er det uungåelig.

45 apper har det blitt så langt, jeg kommer nok til å skrive om flere fremover også, men hver uke blir det sannsynligvis ikke. Jeg tar gjerne imot tips om apper om du har noen du mener jeg burde sjekke ut 😉

Fem favoritter

Av alle jeg har postet hittil, hvilke er mine fem favoritter?

  1. 180.no
  2. SwiftKey
  3. JottaCloud Photo
  4. Opera Browser
  5. Kolonial.no

 

Legg igjen en kommentar